Navigering:

Läger på Husarö/Husarö juniorläger 2023

Presentation - Tillfälle
Välkommen på årets Husarö juniorläger!

När: 30 juni -2 Juli
Var: Husarö lägerplats, Stockholms skärgård
Hur: Juniorläger för dig mellan 10-13 år.
Har du inte hunnit fylla 10 år ännu finns det möjlighet att följa med ändå, kontakta oss på info@skuss.se så pratar vi mer.

Vi gör en massa skoj under lägret och helgen bjuder på bad, lek och äventyr! Varje år har vi ett tema som aktiviteterna knyts an till, i år är temat SKAPELSEN! Vi lär oss också hantera de viktigaste verktygen och redskapen för ett bra och roligt friluftsliv.

Det finns ingen el eller rinnande vatten på vår lägerplats, utan vi lagar mat över öppen eld, bor i tält och tvättar oss i havet. Lägret är teknikfritt och vi fokuserar på att ha roligt här och nu på plats på Husarö. Vi åker tillsammans ut till lägerplatsen fredagen den 30 juni och hem på eftermiddagen söndagen den 2 juli.

Pris:
500 kr för medlemmar
700 kr för icke-medlemmar
(Fakturorna för lägret skickas ut i augusti)

Vill du anmäla ditt barn på medlemssidorna men ditt barn är inte medlem? Medlemskapet i Svenska Kyrkans Unga kostar inget, för att ditt barn ska kunna bli medlem behöver du registrera barnet på denna sida: http://blimedlem.skuss.se/ Logga sedan in på barnets konto och anmäl barnet till lägret.

Observera att gruppanmälan sker via blanketten som ni hittar här:
https://skuss.se/aktivitet/husaro-22/

Sista anmälningsdag är den 30 maj 2023. Frågor och funderingar mejlas till info@skuss.se

Allmän information

Dag och tid
2023-06-30 13:30
Aktivitet
Plats
Husarö lägerplats
Ansvarig
Bettina Klinke
Endast för medlemmar
Nej
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2023-01-31
Antal platser
20
Antal anmälda (hittills)
13

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.