Navigering:

Ljuspunkt Vinter/Ljuspunkt Vinter 2023

Presentation - Tillfälle
Välkommen till årets Ljuspunkt Vinter, som håller till på Finnåker kursgård. Ljuspunkt är ett helgläger för alla inom Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift som är 15 år och äldre.

Lägret är en mötesplats för unga över församlingsgränserna inom Stockholms stift. Den kommer i grunden bestå av workshops, gudstjänster och goda måltider. Workshop väljs via ditt bekräftelsemail som kommer efter sista anmälningsdag den 12/2.

Datum:
24-26/3 2023

Kostnader:
500 kr för medlem i Svenska Kyrkans Unga
625 kr för icke-medlem

Ljuspunkt Vinter kommer detta år att arrangeras på Finnåker kursgård som ligger i Västerås stift.

För att så många som möjligt kan få möjlighet att följa med på lägret så har vi satt ett tak på gruppanmälningar. Max 10 personer / lokalavdelning eller församling, kan anmälas i grupp. Fler från varje församling får självklart följa med, men då sker anmälan individuellt här på medlemssidorna.

All SKUSS verksamhet sker i samarbete med Sensus studieförbund. Det kan innebära att några av dina personuppgifter kan skickas (på säkert sätt) till dom för att rapportera in folkbildande verksamhet, du kan läsa mer om Sensus och hur de hanterar personuppgifter här: https://www.sensus.se/resurser/dataskydd/

Allmän information

Dag och tid
2023-03-24 15:16
Aktivitet
Plats
Finnåker Kursgård
Ansvarig
Bettina Klinke
Endast för medlemmar
Nej
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2022-09-05
Antal platser
80
Antal anmälda (hittills)
18

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.