Navigering:

Distriktsårmöte Linköpings stift, DÅM2022/Distriktsårsmöte Linköpings distrikt, DÅM2022

Presentation - Tillfälle
Även i år kommer mötet att hållas digitalt på zoom den 9 april och det vore så roligt om så många lokalavdelningar som möjligt kommer.

Vad är distriktsårsmötet (DÅM)?
Det är ett tillfälle för alla lokalavdelningar i distriktet att samlas och se tillbaka på hur år 2021 var och bestämma vad vi ska göra år 2022 och år 2023.

Ny idé - skriv en motion!
Du kanske har en idé om vad du tycker Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift ska ägna mer tid åt eller en idé på ett arrangemang som du vill att vi anordnar? Då tycker jag att du tar chansen att skriva en motion! En motion är ett förslag på något som distriktsårsmötet kommer att besluta om. Alla medlemmar har möjlighet att komma med nya idéer! Din motion vill distriktsstyrelsen ha senast den 18 mars via mejl: linkoping@svenskakyrkansunga.se

Mer information om bland annat hur många ombud lokalavdelningen kan skicka hittar du här: https://svenskakyrkansunga.se/event/distriktsarsmote-2022-linkoping/

Kom och gör din röst hörd! Varmt välkommen till zoomrummet den 9 april!

Allmän information

Dag och tid
2022-04-09 09:00
Plats
Digitalt på zoom
Ansvarig
Malin Melander
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2022-02-03
Antal platser
Inget tak
Antal anmälda (hittills)
38

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.