Navigering:

Styrelseutbildning -STUB/Styrelseutbildning - STUB 2022

Presentation - Tillfälle
Styrelseutbildningsdagen är en dag där du har en chans att lära sig mer om de olika rollerna i lokalavdelningen, vad distriktsstyrelsen/kansliet kan hjälpa till med samt prata om möjligheter och svårigheter. Allt tillsammans med personer från olika lokalavdelningar i Stockholm.

Under dagen lär du känna nya personer runt om i distriktet samtidigt som ni tillsammans lär er mer om styrelsearbete samt hur er lokalavdelning kan utvecklas.
Dagen är till för dig som sitter i styrelsen i din lokalavdelning eller är kontaktperson eller registeransvarig. 

2022 planerar vi för en härlig utbildningsdag där vi ses fysiskt, äter gott, lär oss och har roligt tillsammans.
Vi ses 10.00-15.00 den 12/3 i Gamla Stan för en utbildningsdag, efter det får de som vill följa med på en rolig gruppaktivitet tillsammans där SKUSS även bjuder på middag.

SKUSS står för alla kostnader på dagen.


All SKUSS verksamhet sker i samarbete med Sensus studieförbund. Det kan innebära att några av dina personuppgifter kan skickas (på säkert sätt) till dom för att rapportera in folkbildande verksamhet, du kan läsa mer om Sensus och hur de hanterar personuppgifter här: https://www.sensus.se/resurser/dataskydd/

Allmän information

Dag och tid
2022-03-12 10:00
Plats
Ansvarig
Stina Scott
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2021-08-24
Antal platser
25
Antal anmälda (hittills)
9

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.