Navigering:

Distriktsårsmöte Linköpings stift, DÅM2021/Distriktsårsmöte 2021

Presentation - Tillfälle
Nu börjar distriktsårsmötet för Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift närma sig och därmed vill jag bjuda in just dig dit. I år kommer mötet att hållas på Zoom lördagen 17 april och det vore så roligt om så många lokalavdelningar som möjligt kommer.

Vad är då distriktsårsmötet (DÅM)? Det är ett tillfälle för oss att se tillbaka på hur år 2020 var och bestämma vad vi ska göra år 2021 och år 2022.

Du kanske har en idé om vad du tycker Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift ska ägna mer tid åt eller en idé på ett arrangemang som du vill att vi anordnar? Då tycker jag att du tar chansen att skriva en motion. En motion är ett förslag på något som distriktsårsmötet kommer att besluta om. Det kan till exempel vara ett förslag om att bjuda alla medlemmar på pizza eller något annat som du tycker är kul eller viktigt. Din motion vill Distriktsstyrelsen ha senast den 26 mars.

Mer information hittar du här: http://svenskakyrkansunga.net/events/digitalt-dam-2021/

Kom och gör din röst hörd! Varmt välkommen till ZOOM 17 april!

Allmän information

Dag och tid
2021-04-17 09:30
Plats
Linköpings stift
Ansvarig
Malin Attervåg
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2021-02-11
Antal platser
300
Antal anmälda (hittills)
60

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.