Navigering:

STUM/STUM 2019

Presentation - Tillfälle
Temat för årets läger är Together!
Precis som tidigare år kommer lägret hållas på Stiftsgården i Rättvik, torsdag till söndag den 31 oktober - 3 november. Mötesbyrån öppnar 19:00 och samtidigt serveras det grillad korv fram tills att introt börjar kl 20:30.

Vem vill missa det här?
Tillsammans med ungdomar från hela Distriktet får ni tillbringa en hel helg på Stiftsgården med skratt, samtal, tokiga lekar, dirro och inte minst STUM-BAL!

Hela gården är bokat och det här blir en helg bara för oss, det kommer bli en förläsning om vad Svenska Kyrkans Unga egentligen är och hur viktigt just du är i vår organisation. Kanske kan ni få inspiration om vad ni kan göra för coolt i just er lokalavdelning?

Väl på plats här på stiftsgården kommer ni få välja vilken eller vilka workshops ni vill gå på. Det kommer finnas möjlighet att gå på alla 3 men självklart får man gå till samma fler gånger om man vill det!

Allmän information

Dag och tid
2019-10-31 19:00
Aktivitet
Plats
Stiftsgården Rättvik
Ansvarig
Amanda Laine
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2019-09-01
Antal platser
200
Antal anmälda (hittills)
54

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.