Navigering:

FICA Exchange (Friendship. Integration. Creativity. Acceptance)/FICA Exchange (Friendship. Integration. Creativity. Acceptance)

Presentation - Tillfälle
Friendship
Integration
Creativity
Acceptance

På morgonen den 17 juli landar 25 stycken polska ungdomar på Arlanda! Under ett läger i Uppsala 17-23 juli gör vi därför vårt bästa för att välkomna dem och ha en rolig och spännande vecka tillsammans. Vill du vara med och delta i workshops? Ha vilda diskussioner? Uppleva Uppsala? Åka på utflykt till bland annat Stockholm? Leka såväl svenska som polska lekar? Laga mat? Dela liv och tro? Vi tänker tillsammans kring teman om Friendship, Integration, Creativity och Acceptance och när veckan nått sitt slut hoppas vi att vi blivit goda vänner.

Vem kan delta? Du som är medlem i Svenska Kyrkans Unga och född 1998 eller tidigare.
Kostnad? Det finns numera två alternativ:
Alternativ I. 950 kr för hela veckan (har SÄNKTS från 1200 kr).
Alternativ II. 250 kr för fredag kväll till söndag kväll.
Resa till och från Uppsala tillkommer.

Anmälan sker via medlemssidorna och stänger 3 juli.

På en vecka hinner vi lära oss om varandras länder, uppleva mycket tillsammans och samtidigt ha otroligt kul. Det blir en fantastisk vecka, så kom och knyt vänskapsband som kan finnas kvar resten av livet.

Vi syns den 17e juli!

Allmän information

Dag och tid
2014-07-17 09:00
Plats
Uppsala
Ansvarig
Jessica Sjöström
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2014-04-17
Antal platser
25
Antal anmälda (hittills)
10

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.