Navigering:

Distriktsårsmöte Linköpings stift, DÅM2021

Presentation
Distriktsstyrelsen har även i år beslutat att Distriktsårsmötet kommer genomföras på distans, via Zoom, på grund av rådande pandemi.

Presidiet och troligtvis delar av Distriktsstyrelsen kommer att vara samlade på stiftskansliet i Linköping för att leda mötet, hjälpa er deltagare och se till så att allt flyter på som det ska.

Om det är möjligt för ombuden i lokalavdelningen att samlas kan det ju vara roligtsätt att delta tillsammans vid mötet- men då under förutsättning att alla är helt friska och följer regeringens och folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Vi hoppas ni alla har möjlighet att delta aktivt och det är värdefullt för organsiationen att lokalavdelningarna är delaktiga. Vi återkommer med tider och annat praktiskt så snart som möjligt

Har du några frågor om Distriktsårsmötet är du välkommen att kontakta Distriktsordförande Thea Ringborg på linkoping@svenskakyrkansunga.se eller therin0210@gmail.com

För att du ska kunna anmäla dig till en aktivitet behöver du vara inloggad. Du kan se i listan ovan om aktiviteten kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Thea Ringborg
Arrangör
Plats
ZOOM, hemma hos dig själv
Aktivitetstyp
Årsmöte
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
0.00:-
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek