Navigering:

Distriktsårsmöte Linköpings distrikt, DÅM2020

Presentation
Uppdaterat 2020-04-01
Distriktsårsmötet kommer i år att genomföras digitalt under den 25 april. Mer information om hur kommer anmälda ombud få information om efter påskhelgen. Därför viktigt att alla ombud är anmälda!

I och med det som pågår just nu med COVID-19 i Sverige har Svenska Kyrkans Unga i Linköpings distrikt behövt fundera på hur vi ska göra med Distriktsårsmötet som först var kallat till den 24-26 april. Den 30 mars beslutade distriktsstyrelsen att mötet blir helt digitalt.

Presidiet och troligtvis delar av distriktsstyrelsen kommer att vara samlade på stiftskansliet i Linköping för att leda mötet. Om det är möjligt för ombuden i lokalavdelningen att samlas kan det ju vara roligt sätt att delta tillsammans vid mötet- men då under förutsättning att alla är helt friska.
Vi hoppas ni alla har möjlighet att delta aktivt och det är värdefullt för organsiationen att ni är delaktiga. Vi återkommer med tider och annat praktiskt, handlingar till mötet finns redan delvis här: www.svenskakyrkansunga.se/linkoping

För att delta på årsmötet är det viktigt att alla ombuden från lokalavdelningen anmäler sig på medlemssidorna: https://medlem.svenskakyrkansunga.org/ så rätt information kan gå ut direkt till ombuden.

Har du några frågor om distriktsårsmötet är du välkommen att kontakta distriktsordförande Amanda Brown på mailen amanda.maria.brown@gmail.com.


Vad är då distriktsårsmötet (DÅM)? Det är ett tillfälle för oss att se tillbaka på hur år 2019 var och bestämma vad vi ska göra år 2020 och år 2021.

Du kanske har en idé om vad du tycker Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift ska ägna mer tid åt eller en idé på ett arrangemang som du vill att vi anordnar? Då tycker jag att du tar chansen att skriva en motion. En motion är ett förslag på något som distriktsårsmötet kommer att besluta om. Det kan till exempel vara ett förslag om att bjuda alla medlemmar på pizza eller något annat som du tycker är kul eller viktigt. Din motion vill distriktsstyrelsen ha senast den 3 april.

Varma hälsningar

Amanda Brown
Distriktsordförande för Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift

För att du ska kunna anmäla dig till en aktivitet behöver du vara inloggad. Du kan se i listan ovan om aktiviteten kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Malin Attervåg
Arrangör
Plats
Linköping, stiftskansliet o digitalt
Aktivitetstyp
Årsmöte
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
0.00:-
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek