Mat och Prat

Varmt välkommen till ”Mat & prat” på Biskopsgården, Domkyrkoplan 3, i Uppsala.

Biskop Karin håller fortfarande på att lära känna sitt stift. Vi gör denna satsning tillsammans för att hon ska få möjlighet att träffa barn och unga. Vi vill också att barn, unga och anställda ska få ge sina tankar på hur det är i sin församling.

Dagen vänder sig till dig som är engagerad i din lokalavdelning/församling. Varje lokalavdelning utser tre medlemmar som får delta. Pastorat som inte har någon lokalavdelning får utse två personer under 18 år.

Till träffarna inbjuds också du som är kyrkoherde och en församlingspedagog eller någon annan som arbetar med barn och unga i församlingen/pastoratet.

På plats kommer ni att få träffa biskop Karin och representanter från Svenska Kyrkans Ungas distriktsstyrelse. Tillsammans pratar vi om något aktuellt ämne och får dela hur det är att vara ung idag.

Johanna Knutsson
Biskopsgården, Domkyrkoplan 3, Uppsala