Ljuspunkt Vinter 2019

Välkommen till årets Ljuspunkt Vinter, som håller till på Stiftsgården Rättvik. Ljuspunkt är ett helg-läger för alla inom Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift som är 15 år och äldre.

Lägret är en mötesplats för unga över församlingsgränserna inom Stockholms stift. Den kommer i grunden bestå av workshops, gudstjänster och goda måltider. Workshop väljs via ditt bekräftelsemail som kommer efter den 31/1.

Kostnader:
500 kr för medlem i Svenska Kyrkans Unga
625 kr för icke-medlem

För att så många som möjligt kan få möjlighet att följa med på lägret så har vi satt ett tak på gruppanmälningar. Max 10 personer / lokalavdelning eller församling, kan anmälas i grupp. Fler från varje församling får självklart följa med, men då sker anmälan individuellt här på medlemssidorna.

För gruppanmälan: https://skuss.se/arrangemang/ljuspunkt-vinter/

Stina Scott