Stiftsläger

Den 30 november till 2 december bjuder Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift in till födelsedagsfirande och firande av nytt kyrkoår!

Förutom firandet finns det möjlighet att sova över en eller två nätter och då också gå på ett skapande eller fördjupande workshops-pass.

Varje medlem plockar ihop sitt eget program.

Det finns 50 sovplatser/natt inklusive medföljande församlingsledare/föräldrar (minst en/åtta barn) för dig som är 0-12 år.

För dig som är 13+ finns det också 50 sovplatser/natt. För medlemmar mellan 13-18 ser vi gärna medföljande ledare.

Utöver det finns det några platser för distriktsstyrelsen, funktionärer och inbjuda gäster.

Johanna Knutsson
Läger