Navigering:

Vårlajvet "Valet vid Nordbacka"/Vårlajv "Valet vid Nordbacka"

Presentation - Tillfälle
Valet vid Nordbacka

Det är snart en halv ålder sedan det var val om borgmästare i landskapet Esterland, men nu samlas lanskapets hertigar och hertiginnor återigen i byn Nordbacka.
Resande från landets alla hörn infinner sig för att delta i valet och det ryktas även att högadel, från konung Ramust den Sjundes hov i Bodum, kommer vara närvarande.
Folket i Nordbacka förbereder sig för fullt för att göra ett så gott intryck som möjligt på sina gäster. Det sys vimplar och fanor, tänds stora eldar och ordnas med mat och dryck för fest.

Blir det hertig Björntass från Avfliden eller kanske den förtjusande hertiginnan Gyllenros från Jarehv som står på tur, kommer hertig Silversabel ta över titeln efter sin far, och står sig hertig Stjärnsköld i konkurrensen?

Valet vid Nordbacka är ett low-fantasylajv i medeltida anda där Svenska kyrkans Unga Gröna Draken Söderköping står som arrangörer.

Allmän information

Dag och tid
2010-04-30 09:35
Plats
Ansvarig
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2010-03-01
Antal platser
Inget tak
Antal anmälda (hittills)
0

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.