Husarö Junior/Husarö Minior 2020

Observera att detta är anmälan till MINIOR LÄGRET.

När: 24 juni- 28 juni
Var: Husarö lägerplats, Stockholms skärgård
Hur: Miniorläger för dig mellan 7-9 år.

Välkommen till årets Husarö läger för Juniorer och Miniorer.
Lägret är till för barn mellan 7-13 år, uppdelat i en minor- och en juniorgrupp.
Juniorerna åker ut på morgonen måndagen den 22 juni, och miniorerna åker ut på morgonen onsdagen den 24 juni. Vi åker alla tillsammans hem på eftermiddagen söndagen den 28 juni.

Vi gör en massa skoj under lägret och veckan bjuder på bad, lek och äventyr! Varje år har vi ett tema som aktiviteterna knyts an till, det kan vara allt från Robin Hood, till tidsresor och världen runt. Vi lär oss också hantera de viktigaste verktygen och redskapen för ett bra och roligt friluftsliv. Vad årets tema ska vara är inte bestämt än, vad tror du att det kan bli för något?

Det finns ingen el eller rinnande vatten på vår lägerplats, utan vi lagar mat över öppen eld, bor i tält och tvättar oss i havet. Lägret är teknikfritt och vi fokuserar på att ha roligt här och nu på plats på Husarö.

Pris:
650 kr för medlemmar
820 kr för icke-medlemmar
(Fakturorna för lägret skickas ut i slutet på juni)

Observera att gruppanmälan sker via blanketten som ni hittar här:
Vi har ett max antal deltagare som vi kan ta emot som inte kommer med sin församling (10 st). Du är inte garanterad en plats förrän du har fått ett bekräftelsemejl från oss. Vi uppmanar dig att du kontaktar din hemförsamling för att se om de vill åka med som församlingsgrupp.

Sista anmälningsdag är den 24e maj 2020.
Frågor och funderingar mejlas till info@skuss.se

2020-06-24 15:00
Husarö Lägerplats