Ljuspunkt Sommar 2019/Ljuspunkt Sommar

Välkommen till årets Ljuspunkt Sommar, som håller till på vår lägerplats Husarö i Stockholms skärgård den 14 -16 juni. Precis som årets Ljuspunkt Vinter är temat för lägret ”Pilgrimsfärden”. Missade du att delta på årets Ljuspunkt Vinter? Nu har du chansen att få uppleva Ljuspunkt fast i sommarvärme med bad, naturen och goda vänner!

Ljuspunkt är ett läger för alla inom Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift som är 15 år och äldre.

Vi har bedrivit läger på Husarö i 60 år. Lägerplatsen är belägen strax utanför Finnhamn med reguljär färjetrafik. Ön är helt bilfri, packningen körs från båten till lägerplatsen med en av öns få traktorer. Lägerplatsen ligger i en egen vik med badklippor mot sjön och stora tält- och lekängar. Svenska Kyrkans Unga i Stockholm stift driver och underhåller lägerplatsen för att möjliggöra för barn och ungdomar att komma ut och få uppleva friluftsliv.

Kostnader:
150 kr för medlemmar i Svenska Kyrkans Unga

Avresa: (Uppdateras löpande)
Hemresa: (Uppdateras löpande)

Sista anmälningsdag är den 31 maj 2019.

Gruppanmälan: Här hittar du mallen för gruppanmälan (längst ned på sidan) https://skuss.se/arrangemang/ljuspunkt-sommar/
För att så många som möjligt kan få möjlighet att följa med på lägret så har vi satt ett tak på gruppanmälningar. Max 10 personer / lokalavdelning eller församling, kan anmälas i grupp. Fler får självklart följa med, men då sker anmälan på medlemssidorna.

2019-06-14 17:30
Husarö Lägerplats