Navigering:

DÅM 2019/Distriktsårsmöte 2019 | Harry Potter - Fantastiska beslut och var man hittar dem

Presentation - Tillfälle
5 - 7 april, Jämshögs Folkhögskola

Vi är glada att informera er att ni är välkomna på distriktsårsmöte på Jämshögs folkhögskola. Temat för i år är ”Fantastiska beslut och var man hittar dom” med inspiration från Harry Potter, det kommer helt enkelt bli en magisk helg med fantastiska beslut.

För att vara med och påverka vad som ska hända under kommande år kan du lämna in en motion. En motion är ett förslag på vad vi i SKUL ska göra som vi sedan röstar om på mötet. Hur ska då en motion se ut? Det finns ett ”så här skriver du motion” dokument som du hittar på www.skul.nu. Klicka in på fliken verksamhet, där hittar du mer information! Motionerna ska skickas till ds@skul.nu senast den 21 februari.

För att hänga med ordentligt på mötet är det toppenbra att kolla igenom handlingarna innan en kommer till mötet dessa kommer ni kunna hitta på hemsidan www.skul.nu under fliken verksamhet, handlingarna kommer komma efterhand som de blir klara.

Sista anmälningsdag är 20 mars.

Frågor? Kontakta johan.christensson@svenskakyrkan.se

Allmän information

Dag och tid
2019-04-05 16:00
Aktivitet
Plats
Ansvarig
Johan Christensson
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2019-01-23
Antal platser
150
Antal anmälda (hittills)
72

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.