Navigering:

FICA Exchange (Friendship. Integration. Creativity. Acceptance)/FICA Exchange (Friendship. Integration. Creativity. Acceptance)

Presentation - Tillfälle
Vill du vara med och delta i workshops? Ha vilda diskussioner? Uppleva Polen? Leka såväl svenska som polska lekar? Laga mat? Dela liv och tro? Vi tänker tillsammans kring teman som Friendship, Integration, Creativity och Acceptance och när veckan nått sitt slut hoppas vi att vi blivit goda vänner.

Vem kan delta? Du som är medlem i Svenska Kyrkans Unga och född 1998 eller tidigare.
Kostnad? 1200 kronor, vilket inkluderar flygresa till och från Polen. Resa till och från Arlanda tillkommer. Medlemmar från andra distrikt är välkomna och betalar 1700 kr . Priset kan komma att justeras beroende på flygpriser!

Anmälan sker via medlemssidorna och stänger 15:e maj.

På en vecka hinner vi lära oss om varandras länder, uppleva mycket tillsammans och samtidigt ha otroligt kul. Det blir en fantastisk vecka, så kom och knyt vänskapsband som kan finnas kvar resten av livet.

Anmälan är bindande och vid avanmälan utan giltigt skäl såsom sjukdom faktureras du hela beloppet.

Allmän information

Dag och tid
2015-07-25 13:30
Plats
Polen
Ansvarig
Jon Falk
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2015-03-07
Antal platser
25
Antal anmälda (hittills)
4

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.