Navigering:

Internationell inspirationsdag/Internationell inspirationsdag - Fortsättning på Världsdagen 26-27 april

Presentation - Tillfälle
Vill du engagera dig internationellt men vet inte hur? Vad är en vänförsamling? Hur fungerar det? Känner du att det finns mycket att göra men att du inte vet vad allt innebär? Det här med volontär låter ju intressant.. Och att sitta med i en internationell grupp vore ju roligt!

Då passar denna dag utmärkt för dig. Vi ska försöka förklara hur DU kan engagera dig mer inom det internationella området - på olika vägar och nivåer.

OBS! Dagen är en fortsättning och uppföljning av Världsdagen som är i Gävle den 26 april (inspirationsdagen är alltså endast för dem som även deltar på Världsdagen). Det måste därför göras två anmälningar: En till Världsdagen (https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift/internationellt/varldsdagen) och en till denna fortsättningsdel. Vi kommer att hålla till i Hemlingby kyrka i Gävle, vilken ligger på promenadavstånd från centrum.

Vi startar runt 20.00 på lördag kväll den 26 april (Världsdagens program slutar runt 19.00. Och avslutar 15.00 på söndag den 27 april. Fika, frukost och en lätt lunch bjuds det på. VARMT välkommen.

Golvlogi.

Allmän information

Dag och tid
2014-04-26 20:00
Plats
Hemlingby kyrka, Gävle
Ansvarig
Jessica Sjöström
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2014-03-13
Antal platser
70
Antal anmälda (hittills)
7

Du kan inte anmäla dig till den
här aktiviteten nu. Jämför med
informationen om första och sista
anmälningsdag ovan. Alternativt
har den redan fullt med anmälda,
vilket också syns ovan.