Navigering:

Skaparläger 2013 Härnösand/Skaparläger 2013 Härnösand

Presentation - Tillfälle
Vi kommer bla att jobba med betong, ringbrynjeringar, färg, tyg, gips, fotopärlplattor, batik, baka, återvinningspmaterial, m m.
I anmälan finns några saker nämna som vi behöver veta om du är intresserad av att prova, så vi kan skaffa material. Där kryssar du i max tre saker som du skulle vilja prova under helgen. Det kommer även att finnas andra saker som
du kan prova på utan intresseanmälan. Vi ska bl a försöka måla en större altartavla i akvarell.
Man får givetvis ta med eget material/pyssel och jobba med också, t ex om du broderar, stickar eller gör annat roligt till vardags. Väljer du batik tar du med egen tröja/valfritt plagg. Väljer du pärlplattor tar du med en egen bild i jpg.format på ett USB minne, som vi förvandlar till pärlplattmönster.

Vi håller till i församlingsgårdens barn/ungdomslokaler med ingång på bottenvåningen, på gaveln mot Ludvig Nordströms gata. Vi lagar mat och äter tillsammans där också.
Lägret kostar inget men du ordnar boendet själv.

Allmän information

Dag och tid
2013-09-27 17:00
Plats
Härnösands församlingsgård
Ansvarig
Lenitha Hansson
Endast för medlemmar
Nej
Anmälan
Ja
Första anmälningsdag
2013-07-26
Antal platser
30
Antal anmälda (hittills)
2

Du kan inte anmäla dig till den här aktiviteten nu. Jämför med informationen om första och sista anmälningsdag ovan. Alternativt har den redan fullt med anmälda, vilket också syns ovan.