Navigering:

Om Jesus, Fördjupningsdagar på Flämslätt

Presentation
Vem var egentligen Jesus? Vem var människan och vad hör till myten? Vad ville Jesus uppnå? Vad betyder det att tro på honom idag?

Frågorna om Jesus är många och spännande men ibland svåra. Välkommen till två dagar på Flämslätt då vi tillsammans söker efter svaren med hjälp av Jonas Gardells uppmärksammade bok Om Jesus.

Vi kommer att att varva korta gemensamma introduktionspass med längre samtal i smågrupper och avslutande diskussioner i storgrupp. Vi kommer att jobba särskilt med samtalen i smågrupperna. Hur gör man så att alla kommer till tals? Hur skapar man ett gott samtal, där deltagsrna vågar dela egna tankar och erfarenheter? Vi kommer även att se och samtala om en Jesusfilm. VI får tid att bara vara tillsammans - det finns tid för var och en att fundera själv på den egna tron.

Som en uppföljning på fördjupningsdagarna Om Jesus får vi möjlighet att möta författaren Jonas Gardell när han besöker Skövde den 26 oktober för att prata om boken.

Välkommen med på en spännande resa!

För att du ska kunna anmäla dig till en aktivitet behöver du vara inloggad. Du kan se i listan ovan om aktiviteten kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Arrangör
Plats
Flämslätts stiftsgård
Aktivitetstyp
Ungdom
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
500.00:-
Endast för medlemmar
Nej
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek
328142