Navigering:

Spränga Gränser 2014

Presentation
Vill du vara med att Spränga Gränser!?
24-26/10 i Brunflo arrangerar vi ett läger för dig som går i åk 1 på gymnasiet och uppåt. Temat fokuserar på Internationella/globala frågor och är en chans för dig att fördjupa dig inom ett område i Svenska Kyrkans organisation, som är både intressant, roligt, livsviktigt och nödvändigt för oss att fundera kring.
Under helgen får du välja mellan fyra spår att fördjupa dig inom; Mat – hur påverkar det vi äter miljön och våra medmänniskor nära och långt borta?
Konsumtion – hur kan vi med våra val av varor och tjänster hjälpa till att förändra/förbättra tillvaron för andra människor?
Klimat – hur ser klimatsituationen ut egentligen, och vad kan jag göra för att påverka miljön och klimatet till det bättre?
Mänskliga rättigheter – De mänskliga rättigheterna säger att alla är födda fria och jämlika, och de flesta länder har lovat att följa dem, men trots det finns problem och diskriminering på olika sätt. Vad är problemet och vad är min roll?

Mer om dem kan du läsa i den tidning som kommer tillsammans med foldern, ”Under samma himmel”.
Givetvis gör vi även mycket tillsammans, fikar, firar gudstjänst, utbyter erfarenheter och bara umgås.
Du åker med din grupp och din ledare. Mer info om innehåll, anmälan och regler kring det finns i folder att ladda ner på www.skuh.se.
Sista anmälningsdag 1/10! Bekräftelsebrev kommer efter sista anmälningsdag!

För att kunna anmäla sig till ett aktivitetstillfälle måste man vara inloggad. Du kan se i listan ovan om något tillfälle kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Maria Vilander Holmquist
Arrangör
Plats
Brunflo
Aktivitetstyp
Ungdom
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
200.00:-
Endast för medlemmar
Nej
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek