Navigering:

Pilgrimsdag

Presentation
Välkommen att gå med oss på äventyr!

Den 27e september kommer vi att ha en spännande pilgrimsdag i Uppsala, där vi kommer att göra vandringar och prata om vad det innebär att vara pilgrim; Vad betyder pilgrimssymbolerna hatten, staven, korset, ryggsäcken och skorna? Är man alltid ute och vandrar om man är en pilgrim? Kan vem som helst vara pilgrim? Hur kan man koppla pilgrimen till frälsarkransen? Vi kommer även att göra personliga stavar och frälsarkransar - hur kul?

Dagen kommer att hålla på mellan ca 10.00 till 16.00 - medta egen lunch! Det är helt gratis att närvara på dagen, däremot får du själv betala resan till och från Uppsala.

Samtidigt i Uppsala pågår en pilgrimsBarndag för de pilotförsamlingar som under året har provat på konceptet pilgrimsBarn. Ett koncept som utvecklats i samarbete med Svenska kyrkan och inriktar sig på åldersgruppen 6-12 år. Har vi tur så träffar vi dem under dagen!

För att summera;
När: 27e september
Var: Uppsala
Tid: ca 10:00-16:00
Kostnad: Gratis
Mat: Medta egen lunch
Att tänka på: Kläder efter väder!

För att kunna anmäla sig till ett aktivitetstillfälle måste man vara inloggad. Du kan se i listan ovan om något tillfälle kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Jessica Sjöström
Arrangör
Plats
Uppsala
Aktivitetstyp
Läger
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
0.00:-
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek