Navigering:

FICA Exchange (Friendship. Integration. Creativity. Acceptance)

Presentation
Vill du vara med och delta i workshops? Ha vilda diskussioner? Uppleva Polen? Leka såväl svenska som polska lekar? Laga mat? Dela liv och tro? Vi tänker tillsammans kring teman som Friendship, Integration, Creativity och Acceptance och när veckan nått sitt slut hoppas vi att vi blivit goda vänner.

Vem kan delta? Du som är medlem i Svenska Kyrkans Unga och född 1998 eller tidigare.
Kostnad? 1200 kronor, vilket inkluderar flygresa till och från Polen. Resa till och från Arlanda tillkommer. Priset kan komma att justeras beroende på flygpriser! Vi kommer resa tidigt den 25:e juli, eller 24:e juli

På en vecka hinner vi lära oss mycket om varandras länder, uppleva mycket tillsammans och samtidigt ha otroligt kul. Det blir en fantastisk vecka. Så anmäl dig till ett äventyr som kan ge minnen för livet.

Anmälan är bindande och vid avamälan utan giltigt skäl såsom sjukdom faktureras du hela beloppet. Anmälan sker via medlemssidorna senast 31:a maj

För att kunna anmäla sig till ett aktivitetstillfälle måste man vara inloggad. Du kan se i listan ovan om något tillfälle kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Jon Falk
Arrangör
Plats
Uppsala
Aktivitetstyp
Läger
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
1200.00:-
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek