Navigering:

Internationell inspirationsdag

Presentation
Vill du engagera dig internationellt men vet inte hur? Vad är en vänförsamling? Hur fungerar det? Känner du att det finns mycket att göra men att du inte vet vad allt innebär? Det här med volontär låter ju intressant.. Och att sitta med i en internationell grupp vore ju roligt!

Då passar denna dag utmärkt för dig. Vi ska försöka förklara hur DU kan engagera dig mer inom det internationella området - på olika vägar och nivåer.

OBS! Dagen är en fortsättning och uppföljning av Världsdagen som är i Gävle 26/4 (dagen är alltså endast för dem som även deltar på Världsdagen). Det måste därför göras två anmälningar: En till Världsdagen (https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift/internationellt/varldsdagen) och en till denna fortsättningsdel. Vi kommer att hålla till i Hemlingby kyrka i Gävle, vilken ligger på promenadavstånd från centrum.

Vi startar runt 20.00 på lördag kväll (Världsdagens program slutar runt 19.00. Och avslutar 15.00 på söndag. Fika, frukost och en lätt lunch bjuds det på. VARMT välkommen.

Golvlogi.

För att kunna anmäla sig till ett aktivitetstillfälle måste man vara inloggad. Du kan se i listan ovan om något tillfälle kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Jessica Sjöström
Arrangör
Plats
Gävle, Hemlingby kyrka
Aktivitetstyp
Läger
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
0.00:-
Endast för medlemmar
Ja
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek