Navigering:

Under samma sol

Presentation
Årets fördjupningshelg flyttar från Dekarsögården och ett höstkyligt oktober, till Härnösand och ett något varmare september! Vi slår ihop oss med Härnösand stifts Medarbetarmöte, som går av stapeln vart 6e år, där medarbetare från hela stiftet samlas för att inspireras i sitt fortsatta församlingsarbete under temat ”Kärleken fördriver rädslan, och…?”
Det kommer även att finnas internationella gäster under medarbetarmötet, så därför har Svenska Kyrkans Unga valt att bjuda in unga människor från våra vänstift i Sydafrika, Storbritannien, Norge, Finland och Slovakien för att utbyta erfarenheter om hur det är att vara kristen i andra delar av världen.

Vi har valt att kalla vårt hörn av medarbetarmötet för ”Under samma sol” och du som har fyllt 16 år är välkommen till Härnösand den 21-23/9!!!

Det blir spännande samtal med våra internationella gäster, vi firar Technomässa tillsammans med Domkyrkoförsamlingen, deltar i seminarier och givetvis hoppas vi kunna vidga vårt perspektiv, både i tro och liv.

För att du ska kunna anmäla dig till en aktivitet behöver du vara inloggad. Du kan se i listan ovan om aktiviteten kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Anders Nordlinder
Arrangör
Plats
Härnösand
Aktivitetstyp
Ungdom
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
400.00:-
Endast för medlemmar
Nej
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek