Navigering:

Inspirationskväll inför Stora Årsmötet

Presentation
Välkommen på en inspirationskväll inför Stora Årsmötet! Vi träffas vid Mikaelsgården i Valbo tisdagen den 5 juli för att tillsammans gå igenom handlingar, få prata oss samman och bli inspirerade. Oavsett om du är ombud, observatör, distriktsstyrelseledamot eller funkis så är du välkommen att delta! Kvällen är kostnadsfri men du betalar din egen resa till och från Mikaelsgården. Det går flera bussar dit från Gävle och busshållplatsen heter Öby. Man kan även bli mött vid stationen i Gävle av en funkis om man vill ha hjälp. Vi kommer att börja kvällen med en "välkomstkorv" och så klart avsluta med en andakt. Glöm inte att fylla i om du är allergisk mot något! Anmälan sker på Medlemssidorna, sista anmälningsdag är den 30 juni.

Kvällen beräknas vara slut senast 20.30. Har du frågor så kontakta Therese Larsson therese.larsson@svenskakyrkan.se eller Emelie Nilsson emlan_1986@hotmail.com

För att kunna anmäla sig till ett aktivitetstillfälle måste man vara inloggad. Du kan se i listan ovan om något tillfälle kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Therese Brandt
Arrangör
Plats
Mikaelsgården i Valbo
Aktivitetstyp
Övrigt
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
0.00:-
Endast för medlemmar
Nej
Anmälan
Ja

Aktivitetens filer

Fil

Storlek