Navigering:

Ösjönäslägret 2011 Himlaljus

Presentation
Den 28 juni är det dags för bussar och bilar fulla med lägersugna barn ungdomar och vuxna att rulla in på Ösjönäs lägerområde. En härlig vecka fylld med friluftsliv, aktiviteter, bad och nya kompisar väntar!

Du kommer väl?

Temat för lägret är "Himlaljus".
Stjärnorna på natthimlen väcker förundran över universum vi bor i och livet vi lever.

Himlaljusen binder oss samman, vi lever alla under samma stjärnhimmel. En stjärna lyser klarare än andra, den som tändes när Jesus föddes i Betlehem.

Vi är alla små eller stora stjärnor, med en uppgift att lysa i världen!

Är församlingen/lokalavdelningen sugen på att åka med yngre barn, till exempel miniorer, men är tveksam till att åka en hel vecka? Kolla in alternativet Mini-Ösjönäs eller ring Jenny för att få veta mer. Kontaktuppgifter nedan.

På denna sida kan du även ladda ner folder, drogpolicy och information om aktivitetsvalen. För er som inte vill göra en egen anmälningsblankett till grupperna finns en att ladda ner.
Ta en titt till höger vad som finns i nuläget, resten kommer inom kort! Saknar du något särskilt så tveka inte att höra av dig!



Har du några frågor så kontakta Jenny Carlson som är projektanställd för lägret, 070-391 43 11, eller Anders Blom, 070-525 94 78

För att du ska kunna anmäla dig till en aktivitet behöver du vara inloggad. Du kan se i listan ovan om aktiviteten kräver anmälan.

Tillfällen
Dag
Tillfälle
Plats
TillfällePris
Anmälan
Sista anmälningsdag

Allmän information

Kontaktperson
Jenny Carlson
Arrangör
Plats
Ösjönäs, Tiveden
Aktivitetstyp
Läger
Baspris
(kan tillkomma avgifter för tillfällen och ev tillval)
0.00:-
Endast för medlemmar
Nej
Anmälan
Ja